Sjekk ut Surf HER!

car.pool er ute med brennfersk singel i dag!

Det Kristiansand-baserte bandet startet året 2020 med å vinne Vestlandssatsinga etter en hardtslående konsert på festivalen 100dagar. Som vinnere fikk de muligheten til å spille en full festivalsommer på 15 festivaler over hele Norge. Etter en innholdsrik vår med både debut singelslipp og en landsomfattende turne, ble plutselig planene for sommeren ganske annerledes grunnet pandemien som inntraff i mars. Fritiden som plutselig oppstod ble istedenfor brukt på låtskriving og forberedelse til den travle høsten.

car.pool er kjent for sine energiske live-shows! Foto: Mats Mæland

Nå er car.pool tilbake med deres tredje singel “Surf”. Låten handler om å drømme seg bort til et annet sted i en verden der du blir tvunget til å møte virkeligheten. Teksten formidler en 22- årings tanker om hvordan man som voksen må ta stilling til livets mange utfordringer. Likevel prøver man desperat å løpe tilbake til havet for å surfe på den bekymringsløse bølgen og unngå den ukomfortable realiteten. Det er en dansbar sang som lett fester seg, og en «jeg føler med deg»-låt til alle som tror de er alene om disse følelsene.

«Surf» slippes 26. altså i dag og car.pool feirer slippet med konsert på Hovedscenen på Teateret i Kristiansand. Her skal de spille med de to lokale bandene I am K og Marekvist. Singelen har også en tilhørende musikkvideo som kommer i oktober.

Sagt om car.pool:

«car.pool plugga i utstyret, sparka i gang festen og serverte ein gloheit konsert utan eit einaste keisamt sekund. Ungdommeleg energi og speleglede. Modne ferdigheter, og rå teft for å smi fram über-catchy låtar. Og på toppen ligg Ida Sofie Laland sin ville powerpop-vokal. Delegata frå dei mange festivalane på 100 Dagar var ikkje i tvil, car.pool er Vestlandssatsinga 2020.» -100dagar

– Guts og sjarm er skrudd til max, car.pool er ein herleg eksplosjon av 80-tals pop og moderne rock. Best servert live, Øystein Vaage Tysnesfest.