Den høyst levende outlaw – legenden Bob Wayne kommer til Kristiansand! Lille Vaktbua blir dermed del i Bob’s verdensreordforsøk. Han skal nemlig slå den gamle rekorden ved å spille mer enn 309 bookede konserter på et år!
Av Jan K. Transeth

Etter 12 år på veien og hele åtte album sammen med bandet, har amerikaneren i år bestemt seg for å kun ta med seg gitaren ut på landeveien og altså spille den stående verdensrekorden ned i støvlene.
Som han sier selv:
– I love my band, I love playing and traveling with other musicians, but over the years I have always fantasized about making a solo record and touring the world alone, just me and my guitar, so now I am going to do it. I found out the world record for the most shows in a tour cycle is 309. So I figured why not try to beat it.»
Bevæpnet med det brennferske albumet ROGUE startet Bob solo-turnéen i Tyskland på nyttårsaften 2019. Han turnerer Europa frem til midten av april og siden står Nord- og Sør-Amerika for tur.Managementet skriver i en pressemelding:
– That’s right folks. Bob will also be attempting to break the world record for the most shows in a tour cycle! Join Bob on his journey and be a part of this epic adventure!
Om Mr Wayne kommer helt i mål, er det rett og slett vidunderlig om Vaktbua blir en del av verdensrekorden i flest konserter i én turnésyklus.