I anledning Sabla Bars siste åpningsdag har nøklene til barskapet blitt overlevert kyndige hender. Tom Helge Djuphagen og Julia Kominis skal styre sjappa med hard hand den aller siste kvelden, noe som garanterer uovertruffen effektivitet, service og litt faenskap, men utvilsomt nok en deilig kveld på Sabla Bar!

Fortell hva vi kan forvente av barsjefene Kominis/Djuphagen.

– Altså Julia har en lang karriere som ølpusher på både Håndverkeren og Generalen bak seg, samt at hun nok har vært innom de fleste andre barene i byen for å hjelpe til ved forskjellige anledninger. Så av henne kan dere forvente dere effektiv og kvalifisert øltapping hele kvelden.

– Tom Helge som har enda flere år i bransjen på nakken, har også tappet mye øl, og servert mye vin på restaurant. Sammen skal vi sørge for at ingen er tørste lengre enn nødvendig.

Hvorfor skal folket besøket Sabla Bar i kveld?

– Først og fremst er det jo for å få med seg siste kvelden på Sabla bar. Noe som vi tror blir en utrolig hyggelig kveld, med mye flotte folk samlet for å feire en fantastisk måned på Sabla. Også er det selvfølgelig hyggelig om så mange som mulig kommer for å besøke oss i baren slik at vi kan få vist hva vi duger til under press!

Dere har jo frekventert Sabla en del denne måneden. Hvordan har opplevelsen vært?

– Vi har hatt noen SABLA bra kvelder i baren her. Og ikke minst noen utrolig flotte konsertopplevelser. Toppene har nok vært Seksuell og Dragbingo, da tok det virkelig av på Sabla. Og ikke minst Quiz med Ingunn, der vi selvfølgelig var på vinnerlaget, og vant billetter til Madrugada!

Tom Helge – du har vært med å bygge Sabla Bar. Hvordan var det å bli med på dette lasset?

– Det har vært en veldig artig opplevelse, veldig gøy å se at det går an å bygge opp en bar med 0 kr i budsjett til møbler og dekor, også har det blitt så godt mottatt. Jeg og Cecilie Stray som har vært med å innrede hadde noen runder med noen gode diskusjoner, men vi ble enige til slutt og er godt fornøyd med resultatet.

Julia – har du ikke noe valg, eller er du med på dette opplegget av egen fri vilje?

– Ha ha,, jo altså. Jeg har jo samarbeidet med Mira og Jan noen ganger, og har vel følt et vist press for å bli med her også. Samtidig så har jeg og Tom Helge det veldig gøy sammen på jobb så dette gleder jeg meg skikkelig til! Pluss at Jan spurte meg en litt sein kveld jeg var gjest på Sabla, og der og da syntes jeg det var en veldig god ide.

Dere er ganske aktive brukere av kulturlivet i byen. Hva tenker dere om utviklingen og hvordan aktører kan bidra fremover?

– Først og fremst tenker vi at det er viktig at folk bruker de anledningene som er til å få med seg konserter og annet som skjer, slik at det er økonomi i å arrangere. Ellers så synes vi egentlig det er et godt og variert kulturliv i byen.

Dere får være barsjefer den aller siste åpningsdagen til sabla bar. Hva tenker dere om det?

– Det er virkelig en stor stor ære!